Fontos mérföldkőhöz ért a Brenner parki Víztorony rekonstrukciója és a Szűrcsapó utcai Csodaország Bölcsőde korszerűsítése Szombathelyen. A munkaterület átadás-átvételi eljárást követően mindkét helyszínen megkezdték a kivitelezést a Homlok Építő Zrt. szakemberei.

2019. áprilisában kezdődtek el a kivitelezési munkálatok a szombathelyi Brenner parki Víztorony korszerűsítésével és környezetének turisztikai célú fejlesztésével kapcsolatosan. Az 55 méter magas víztorony vasbeton tartószerkezettel és 800 köbméteres vasbeton víztározó medencével 1926-ban készült el, azonban 1978-ban teljesen kivonták a használatból. Korszerűsítése mostanra nemcsak időszerűvé, de elengedhetetlenné is vált. Az elmúlt mintegy negyven év alatt ugyanis az állagmegóvás hiánya komoly károkat okozott a helyi védelem alatt álló ipari épületben, amely a város építészeti örökségének értékes eleme. Az állagmegőrzést szolgáló beavatkozásokon kívül az építmény teljes felújítására sor kerül 2020. februárjáig, a munkálatok befejezésének határidejéig. A megújított Víztorony fontos szegmens lehet Szombathely életében, hasznosításának megoldásával hatékonyan javulhat az épület és az urbanisztikai egység bekapcsolása a város életébe. Ezáltal hosszútávon a projekt a térség foglalkoztatás-bővítési, munkahelyteremtési célkitűzéseit is szolgálja.

2019. áprilisában a „Bölcsőde fejlesztések Szombathelyen” című projekt keretében megkezdődtek a kivitelezési munkák a szombathelyi Szűrcsapó utcai Csodaország Bölcsődében is. A korszerűsítés során az összesen közel 1.150 négyzetméter hasznos alapterületű épület megújul, mely nemcsak esztétikai, hanem funkcionális és energetikai szempontból is szükséges volt. Megtörténik a jelenlegi korhadt és rosszul záródó fa nyílászárók teljes cseréje, valamint a tető és a teljes külső homlokzat hőszigetelése és megújítása is. A belső terekben a funkcióknak megfelelő átalakítások és bővítések is a projekt részét képezik. A kivitelezés várhatóan 2019. októberében fejeződik be, ekkor vehetik használatba a legkisebbek a megújult Csodaország Bölcsődét.