VASÚTI PÁLYAÉPÍTÉS

A Homlok Építő Zrt. fő tevékenysége a vasútépítés, a vasúti pálya átépítése, felújítása, karbantartása, egyedi felújítási munkák elvégzése.

A társaság komplex generálkivitelezést végez a tervezéstől a használatbavételig, alkalmazkodva a megrendelők igényéhez és elvárásához. A kivitelezői munkát magasan kvalifikált, jelentős szakmai tapasztalattal, technológiai felkészültséggel bíró kollégák irányítják, akik több nagy infrastruktúra fejlesztési projekt megvalósulásában vettek részt. Ez a tapasztalat megfelelő garanciát nyújt a partnereknek a minőségi munkavégzésre. A társaság filozófiája az, hogy hosszú távon csak magas színvonalon végzett munkával lehet versenyképesnek lenni és maradni a piacon.

A humán erőforrás mellett a társaság rendelkezik minden olyan technológiai háttérrel is, amely a biztosítja a munka hatékony elvégzését és megfelel a követelményeknek.

A társaság eszközállománya és gépparkja sokrétű, de ezen túlmenően megvannak azok a stratégiai partnerei, akik igény esetén további gépi hátteret tudnak biztosítani konkrét munkákhoz, vagy projektekhez.

A folyamatban lévő vasútépítési munkákról, illetve a referenciákról a Projektek menüpont alatt olvashatók további részletek.

 

Adatkezelési szabályzat

      © 2019-2020 | Minden jog fenntartva | Homlok Zrt.