MAGASÉPÍTÉS

A Homlok Építő Zrt. tevékenysége a magasépítés terén meglehetősen széleskörű, éppúgy foglalkozik műemlék épületek felújításával, mint egyéb középületek, sport-, szabadidős- és ipari létesítmények építésével, felújításával, átalakításával, korszerűsítésével, vagy magánerős beruházások megvalósításával.

Otthonosan mozog a magasépítés különböző szegmenseiben, komplex generálkivitelezést végez a tervezéstől a használatbavételig, alkalmazkodva a megrendelők igényéhez és elvárásához. A projektek lebonyolításának meghatározó folyamatait magasan kvalifikált, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező kollégák irányítják, akik referenciái megfelelő garanciát jelentenek a partnereknek a munka minőségi elvégzésére.

A vállalat a magasépítési tevékenység végzésében rugalmasan alkalmazkodik a megbízók elvárásaihoz, de a munka során elsődleges szempont a minőségi munkavégzés, a teljes projekt sikere. Valamennyi munkatárs arra törekszik, hogy a kivitelezés során optimális megoldások szülessenek, ami nem csak a megrendelőknek, de a majdani használóknak is megelégedésére szolgál.

A minőségi munka iránti elkötelezettséget igazolja vissza a társaság növekvő megrendelésállománya is, mely az elkövetkezendő hónapokban komoly szakmai kihívást jelent valamennyi munkatárs számára. A tevékenység végzéshez a Homlok Zrt. minden szükséges feltétellel rendelkezik.

A folyamatban lévő magasépítési munkákról, illetve a referenciákról a Projektek menüpont alatt olvashatók további részletek.

 

Adatkezelési szabályzat

      © 2019-2020 | Minden jog fenntartva | Homlok Zrt.