RÓLUNK

A Homlok Építő Zártkörűen Működő Részvénytársaság, rövid nevén Homlok Zrt. 2016. novemberében alakult 100 százalékban magyar tulajdonú zártkörűen működő részvénytársaságként. Alapítói több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek a vasútépítés, a magasépítés és a vállalatirányítás terén, ami meghatározza a társaság fő profilját is.

A Homlok Zrt. egy dinamikusan fejlődő építőipari vállalat, amely közel 80 fős szakember gárdájára támaszkodva dolgozik azon, hogy a vasútépítési és magasépítési kivitelezői feladatok elvégzésével hozzájáruljon a magyarországi vasúti infrastruktúra fejlesztéséhez, valamint az épített környezet értékeinek megőrzéséhez és gazdagításához. Tevékenysége a társaság megalakulása óta bővült, 2021-től kezdődően kiegészült a mélyépítési tevékenység végzésével.

A társaság vezetése és dolgozói egyaránt elhivatottak a magas színvonalú minőségi munka iránt, ehhez kvalifikált, felsőfokú végzettséggel és széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel rendelkezik. Ez a humán erőforrás-bázis teszi lehetővé, hogy a szervezet a projektek teljes megvalósítását saját erőforrásból irányítsa.

A folyamatban lévő kivitelezési feladatokhoz, valamint a jövőbeni munkákhoz több nagyértékű, saját tulajdonban lévő géppel, járművel és egyéb berendezésekkel is rendelkezik. Így a Homlok Zrt. a kivitelezői munka, a vasúti felépítmény-építés jelentős részét ugyancsak saját szakembergárda és eszközpark alkalmazásával végzi, a stratégiai partnerek pedig további gépi kapacitást tudnak biztosítani számára.

A Homlok Zrt. célja az, hogy Magyarország meghatározó, hazai tulajdonú kivitelező cégévé váljon a magyar vasútépítési piacon és tovább erősítse jelenlétét a magas- és mélyépítés területén is.

 

Adatkezelési szabályzat

      © 2019-2020 | Minden jog fenntartva | Homlok Zrt.