RÓLUNK

A Homlok Építő Zrt. egy százszázalékos magyar érdekeltségbe tartozó, dinamikusan fejlődő építőipari vállalat, amely közel 50 fős szakember gárdájára támaszkodva dolgozik azon, hogy a vasútépítési és magasépítési kivitelezői feladatok elvégzésével hozzájáruljon a magyarországi vasúti infrastruktúra fejlesztéséhez, valamint az épített környezet értékeinek megőrzéséhez és gazdagításához.

A Homlok Építő Zrt. vezetése és dolgozói egyaránt elhivatottak a magas színvonalú minőségi munka iránt, ehhez kvalifikált, felsőfokú végzettséggel és széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekkel rendelkezik. Ez a humán erőforrás-bázis teszi lehetővé, hogy a szervezet a projektek teljes lebonyolítását saját erőforrásból irányítsa.

A folyamatban lévő kivitelezési feladatokhoz, valamint a jövőbeni munkákhoz több nagyértékű, saját tulajdonban lévő géppel, járművel és egyéb berendezésekkel is rendelkezik. Így a Homlok Építő Zrt. a kivitelezői munka, a vasúti felépítmény-építés jelentős részét ugyancsak saját szakembergárda és eszközpark alkalmazásával végzi.

A Társaság célja az, hogy Magyarország meghatározó kivitelező cégévé váljon a hazai vasútépítési piacon és tovább erősítse jelenlétét a magasépítés területén is. A Homlok Építő Zrt. megalapítása óta több jelentős infrastruktúrafejlesztési projektben sikeresen vett részt és jelenleg is Magyarország több régiójában dolgozik pályaépítési, felújítási, illetve magasépítési projekt megvalósításán.

 

Adatkezelési szabályzat

      © 2019-2020 | Minden jog fenntartva | Homlok Zrt.