TEVÉKENYSÉGEK

A Homlok Építő Zrt. fő tevékenysége a vasútépítés, vasúti pálya átépítése, felújítása, de emellett komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik a mérnöki létesítmények építése, a magasépítés különböző területén is.
A kivitelezői munkák jelentős részét saját erőforrással végzi, így alkalmas komplex generálkivitelezésre a tervezéstől a használatbavételig.

A folyamatban lévő kivitelezésekhez, valamint a jövőbeni munkákhoz a társaság rendelkezik több nagyértékű, saját tulajdonban lévő géppel, járművel és egyéb berendezéssel, melyek biztosítják a gépi hátteret a munkák minőségi elvégzéséhez.

A cég fő célja az, hogy szakmai pozícióját, piaci részesedését megerősítse, bővítse és ezzel meghatározó szereplővé váljon a hazai vasútépítő és építőipari piacon. A társaság vezetése és dolgozói elhivatottak a magas színvonalú minőségi munka iránt, melyhez kvalifikált, felsőfokú végzettséggel és megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező humán erőforrással rendelkezik. Mindez szükséges ahhoz, hogy a megrendelők igényeit magas színvonalon, ugyanakkor rugalmasan tudja kielégíteni. Ez a szakmai elkötelezettség képezi az üzleti gondolkodásuk alapját.

A Homlok Építő Zrt. központja Szombathelyen van, innen történik a társaság műszaki-gazdasági irányítása, de található irodája Budapesten is, így biztosított, hogy az ország bármely területén rendelkezésre tudjon állni a kisebb volumenű munkáktól a legnagyobb uniós infrastruktúra fejlesztési projektben való részvételig.

 

Adatkezelési szabályzat

      © 2019-2020 | Minden jog fenntartva | Homlok Zrt.