CÉGES BEMUTATÓ

A Homlok Építő Zrt. 2016. novemberében alakult 100 százalékban magyar tulajdonú zártkörűen működő részvénytársaságként. Alapító tulajdonosai egy testvérpár: Homlok Zsolt vasútépítő üzemmérnök, mérnök-üzemgazdász, aki a Társaság vezérigazgatója és Homlok Tibor magasépítő mérnök, vasútépítő projektmenedzser, aki főmérnökként szervezi és irányítja a kivitelezési munkákat.

A Vas megyei bejegyzésű társaság fő profilja a vasútépítés, emellett 2018-ban elindították a magasépítési üzletágukat is. A Homlok Zrt. célja, hogy átfogó, komplex megoldásokat nyújtson az építőipar minden szegmensében, a nyugat-európai sztenderdeknek megfelelő minőségű szolgáltatásokat kínálva a tervezés és a kivitelezés területén is.

A kivitelezési munka kiszámítható és magas színvonalát tükrözi a megrendelők és partnerek számára, hogy rendelkezik a megfelelő akkreditált tanúsítványokkal. Így a társaság menedzsment rendszere ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 és az MSZ 28001:2008 szabvány szerint tanúsított az EMT Első Magyar Tanúsító Zrt. által az építőipai tevékenységre.

 

Adatkezelési szabályzat

      © 2019-2020 | Minden jog fenntartva | Homlok Zrt.