CÉGES BEMUTATÓ

A Homlok Építő Zrt. 2016. novemberében alakult 100 százalékban magyar tulajdonú zártkörűen működő részvénytársaságként. Alapító tulajdonosai egy testvérpár: Homlok Zsolt vasútépítő üzemmérnök, mérnök-üzemgazdász és Homlok Tibor magasépítő mérnök, vasútépítő projektmenedzser, akik több évtizedes szakmai és cégvezetői tapasztalattal rendelkeznek.

A Vas megyei bejegyzésű társaság fő profilja a vasútépítés, emellett 2018-ban elindították a magasépítési üzletágukat, majd 2021-ben a mélyépítési tevékenységet is.

2021-ben leányvállalattal is bővült a cég, a Shop Assistant Építőipari és Kereskedelmi Kft. révén egy olyan szakterület került társaságunkhoz, mely szakmailag illeszkedik a Homlok Zrt. tevékenységéhez.

A Homlok Zrt. célja, hogy átfogó, komplex megoldásokat nyújtson az építőipar minden szegmensében, a nyugat-európai sztenderdeknek megfelelő minőségű szolgáltatásokat kínálva a tervezés és a kivitelezés területén is.

A társaság tevékenységét tekintve országos lefedettséggel bír: Budapesten és Nyugat-, valamint Kelet-Magyarországon is van irodája, illetve kirendeltsége, de folyamatosan fejlődik és bővül a működési köre.

A tevékenységi körébe tartozó kivitelezési munka végzéséhez szükséges valamennyi akkreditált tanúsítvánnyal rendelkezik, az EMT Első Magyar Tanúsító Zrt. által, mely minőségi garanciát nyújt a partnerek és megrendelők.

 

Adatkezelési szabályzat

      © 2019-2020 | Minden jog fenntartva | Homlok Zrt.